TV-stjerne i 10 minutter

I dag måtte jeg opp i otta. Klokken 07 presis ble et tjuetalls puter og jeg hentet av en taxi og kjørt til TV2s studio på Karl Johan i Oslo. Jeg var invitert til God morgen Norge​. Drosjen dumpet meg og de fire skipssekkene jeg hadde stappet fulle av puter i Kirkegaten. Regnet høljet ned, så det ble et svare strev å få med all bagasjen samtidig som jeg skulle beskytte hårsveisen så godt jeg kunne under paraplyen.


image_blog

Jeg var tidlig ute, så det ble litt venting i greenroom før jeg fikk komme inn i sminken.​ Der pudrer og pensler kjempedyktige damer TV-gjestene  så man nesten ikke er til å kjenne igjen. Skulle ønske noen kunne gjøre meg så fin litt oftere!

Erna Solberg snakket om dysleksi før det ble min tur å entre studio.

Alle putene ble pakket ut og lagt utover et kjempebord. Det ble fargerikt og flott. Boken Putefest ble omtalt og vist frem​. Prima reklame! Jeg følte meg vel i selskap med Vår Staude og Reidar Buskenes. Opptaket har jeg ikke sett ennå, men følelsen både underveis og etterpå var god, og jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger. Min kusine mente TV2 burde lage et eget håndarbeidsprogram. Hvorfor ikke? Innslag om strikking og hekling er visstnok alltid populært.image_blog

En av putene som ble trukket frem i sendingen er den jeg har kalt "Homo sweet homo". Uregelmessige håndstrikkede fargerike bokstaver ​er montert på et svart bomullsstoff. Dette er en av mine favoritter, og jeg synes alle homser burde ha en sånn pute. Man blir i godt humør av ordspillet og det uregelmessige og skeive. Vi trenger puter - og mennesker - som utfordrer A4-formatet!

Jeg har alltid hatt sansen for omskrivninger av kjente uttrykk. Det går selvfølgelig også an å bytte ut de siste o-ene med e-er og lage en tilsvarende pute hvor det står "Home sweet home".

Legg igjen en kommentar