Ideene festes til papir

Jeg har skeiet ut økonomisk ved å gå til innkjøp av helt nye fargeblyanter. De kostet en hel liten formue, men nå var jeg lei restene etter diverse småbarnsaktiviteter. Jeg ville ha mine egne, og de skal jeg vokte vel. Jeg er ingen kunstner, og er heller ikke veldig glad i å tegne lenger. Men av og til har jeg behov for å rable ned noen kreative tanker. Ideene er mange, og tidvis bobler det i hodet. Problemet er å rekke å utføre alt. Har jeg noen fargeblyanter for hånden kan jeg feste ideene til papiret før de  er borte igjen. Det kan også være lurt å teste ut på papiret hva som fungerer og hva som ikke fungerer - FØR man bruker timer på prosjekter som må rekkes opp fordi det ikke ble helt som tenkt.

Jeg lar meg også fascinere av farger og mønstre. Derfor har jeg tatt opp igjen en gammel last: Jeg klipper i blader og brosjyrer. Finner jeg noe jeg liker river jeg det ut eller henter saksen. Og så limer jeg det inn i min lille idé- og skissebok.

Jeg er ikke veldig pretensiøs på dette området. Det spiller ingen rolle om det ikke blir så pent. Dette er tankeskisser. Poenget er å rable ned ideene når de kommer rekende. Synes jeg noe av det er brukbar en uke eller tre senere, er det kanskje noe der jeg kan bruke flere krefter på.​


image_blog

Legg igjen en kommentar