Sjal i bløt alpakka


Alpakka er en fantastisk fiber. Har strikket ferdig verdens deiligste kombiplagg; et langstrakt sjal som både er hodeplagg og skjerf. Er ikke så glad i å bruke lue på vei til jobb fordi sveisen blir så miserabel. Trives bedre med et løstsittende plagg. Og nå er det altså ferdig. Didrik har vært fotograf, og Mina er modell.image_blog


image_blog


image_blog


image_blog

PS: Fru Storlien har sendt meg en stafettpinne. Det syntes jeg var veldig morsomt. Sitatstafetten ble startet av Petunia og går ut på å skrive noen velvalgte ord. Reglene hennes er som følger: Jeg sender stafettpinnen videre til noen blogger som jeg oppfordrere til å lage et lite innlegg med et sitat eller ordtak og med et bilde som illustrere dette ordtaket/sitatet. De som får stafettpinnen og tar oppfordringen, gir stafettpinnen videre til to nye personer. Alle som er med linker tilbake til dette innlegget her hvor jeg lager en oversikt over alle bidragene! Husk å gi meg beskjed når dere har postet et sitat innlegg!

Selv er jeg stadig på jakt etter gode sitater, og mobilen blir brukt som huskelapp. Her noterer jeg flittig når noen sier noe klokt. Noen av sitatene er samlet i boken Geriljabroderier. "Snille piker kommer til himmelen, vi andre kommer så langt vi vil" er blant favorittene.

Stafettpinnen sender jeg videre til Strikkeno og Hjemmets gleder.

 

Legg igjen en kommentar